Let op: Als u op zoek bent naar Stichting ICAM in verband met de GGD-datalekschadevergoeding, neem dan alstublieft geen contact met ons op. Bel in plaats daarvan naar dhr. Bos (030-2318060/bos@berculo.nl) van Berculo Advocaten.
  • Nederlands
  • English

U bent hier

Over Comtherm

De range Comtherm branders en luchtverhitters is geschikt voor toepassingen op drogers, naverbranders en ovens in de procesindustrie. De branders zijn geschikt voor het verstoken van vrijwel alle in de handel verkrijgbare gassen zoals aardgas, propaan, butaan, stadsgas, etcetera.

Door middel van speciale aanpassingen kunnen de branders ook geschikt gemaakt worden voor de verbranding van laagcalorische gassen. De meeste branders zijn te leveren met een aan/uit-, hoog/laag- of modulerende regeling. De modulerende regeling is alleen mogelijk bij gas- of gas/luchtbranders.

De branders van Comtherm onderscheiden zich door een zeer gunstige prijs/kwaliteitverhouding. Afhankelijk van de toepassing is een regelbereik van 1:30 gemakkelijk haalbaar voor de meeste typen branders. De luchtverhitters zijn beschikbaar in een grote range van capaciteiten. Kijk hier voor meer informatie.

ICAM vertegenwoordigt Comtherm in Nederland. Hiernaast vindt u het complete overzicht van de Comtherm producten die wij leveren.

Handleiding
Bij alle producten wordt een handleiding ten behoeve van installatie, inbedrijfstelling en onderhoud geleverd.

Onderhoud
Voor het vereiste onderhoud aan de installaties kan ICAM u een op maat gesneden onderhoudsovereenkomst aanbieden.

Maatwerk
Wij helpen u graag bij het vinden van de voor u meest geschikte oplossing. Dit resulteert in op maat ontworpen installaties die voldoen aan uw specifieke wensen. Het leveren van maatwerk is een ICAM specialiteit. Neem dus gerust contact met ons op, we denken graag met u mee.