Let op: Als u op zoek bent naar Stichting ICAM in verband met de GGD-datalekschadevergoeding, neem dan alstublieft geen contact met ons op. Bel in plaats daarvan naar dhr. Bos (030-2318060/bos@berculo.nl) van Berculo Advocaten.
  • Nederlands
  • English

U bent hier

Over F.B.R.

Al 40 jaar ontwikkelt en produceert het Italiaanse F.B.R. high tech voorzetbranders, geschikt voor olie, gas, gas/olie en zware olie. Deze Italiaanse brander kan vanwege de zeer concurrerende prijs interessant zijn voor de meer standaard toepassingen.

Kwaliteit staat bij F.B.R. hoog in het vaandel. De branders van F.B.R. worden dan ook onderworpen aan zware tests, waarbij tevens kritisch gekeken wordt naar de milieubelastende effecten. De gedegen kennis en ervaring van F.B.R., gekoppeld aan een open en innovatieve instelling, maakt van dit bedrijf een gewaardeerde leverancier. Op dit moment distribueert F.B.R. zijn producten naar 80 landen.

Duurzaamheid en ecologie zijn vaste aandachtspunten bij F.B.R. In aanvulling op de standaard product range, ontwikkelt men dan ook high power branders voor alternatieve brandstoffen, zoals biodiesel, ‘BTZ’ (low sulfar oil) en plantaardige oliën (colza olie en zonnebloemolie). Het bedrijf beschikt eveneens over een bijzondere Low NOx range van lichte olie- en gasbranders.

KETELS
Naast branders levert F.B.R ketels, die geschikt zijn voor uiteenlopende toepassingen in de industrie en in de scheepvaart. Deze ketels zijn voorzien van keurcertificaten van Lloyds Bureau of Shipping, Bureau Veritas en Germanischer Lloyd (GL).

Handleiding
Bij alle producten wordt een handleiding ten behoeve van installatie, inbedrijfstelling en onderhoud geleverd.

Onderhoud
Voor het vereiste onderhoud aan de installaties kan ICAM u een op maat gesneden onderhoudsovereenkomst aanbieden.

Maatwerk
Wij helpen u graag bij het vinden van de voor u meest geschikte oplossing. Dit resulteert in op maat ontworpen installaties die voldoen aan uw specifieke wensen. Het leveren van maatwerk is een ICAM specialiteit. Neem dus gerust contact met ons op, we denken graag met u mee.