Let op: Als u op zoek bent naar Stichting ICAM in verband met de GGD-datalekschadevergoeding, neem dan alstublieft geen contact met ons op. Bel in plaats daarvan naar dhr. Bos (030-2318060/bos@berculo.nl) van Berculo Advocaten.
  • Nederlands
  • English

U bent hier

Over ESA- Pyronics

Het Italiaans/Belgische ESA-Pyronics levert aan een grote verscheidenheid van industrietakken waar procesverwarming nodig is, zoals in de metaalbehandeling, glasproductie, keramiek, kunststof, chemische processen en textielproductie, zowel voor de eindgebruiker als de oven- en installatiebouwer.

Onder het motto ‘Making our planet more productive’ biedt ESA-Pyronics een breed scala aan kleppen, mengers, elektrische componenten, regelaars, meet- en controlesystemen, veiligheidssystemen en accessoires. Daarnaast beschikt ESA-Pyronics over een volledige lijn van branders, inclusief verschillende typen nozzle mix- en voormengsystemen van een platte vlam tot hogesnelheidsvlam variaties. Ook de low NOx branders vindt u in het programma, inclusief de hoge snelheids low NOx brander en de Hoge Impuls Low NOx brander, de HMB brander.

ESA Pyronics liep vooraan in de ontwikkeling van een recuperatieve radiatie buisbrander. De zelfrecuperatieve brander is werkzaam tot een maximale temperatuur van 980°C en is leverbaar in een standaard metalen buis met een diameter tot 6 inch (ca. 15 cm). De hoog rendement silicium carbide buizen zijn toepasbaar tot temperaturen boven de 1100°C.

De kracht van het bedrijf ligt in het continu streven naar verbetering van kwaliteit en/of productiviteit van het productassortiment.

Handleiding
Bij alle producten wordt een handleiding ten behoeve van installatie, inbedrijfstelling en onderhoud geleverd.

Onderhoud
Voor het vereiste onderhoud aan de installaties kan ICAM u een op maat gesneden onderhoudsovereenkomst aanbieden.

Maatwerk
Wij helpen u graag bij het vinden van de voor u meest geschikte oplossing. Dit resulteert in op maat ontworpen installaties die voldoen aan uw specifieke wensen. Het leveren van maatwerk is een ICAM specialiteit. Neem dus gerust contact met ons op, we denken graag met u mee.