• Nederlands
  • English

U bent hier

Service, onderhoud, inspectie

Voor het wettelijk verplichte*) onderhoud (jaarlijks) en de inspectie van uw stookinstallatie bent u bij ICAM aan het juiste adres. ICAM is SCIOS-gecertificeerd voor de scopes 1, 2, 3 en 5 (reg.nr. R060).

Scope 1 - atmosferische verwarmingsketels en luchtverhitters Scope 2 - ventilatorbranders op warmwaterketels en luchtverhitters Scope 3 - stoomketels en warmwaterketels Scope 5 - bijzondere industriële installaties

Onze medewerkers voeren voor u alle mogelijke werkzaamheden (EBI, PI en PO) aan vrijwel alle merken en typen branders snel en vakkundig uit. Van een reguliere controle tot een complete revisie, van een inbedrijfstelling tot een NOx-emissiemeting, ICAM verzorgt het voor u.

Onze servicedienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar om uw stookinstallatie in bedrijf te houden. De responstijd is toegesneden op de urgentie van de storing in uw installatie en de impact ervan op uw bedrijfsproces. Dit verzekert u van een veilige en betrouwbare stookinstallatie die voldoet aan alle wettelijke vereisten inzake veiligheid en milieu.

*) In het kader van de Wet Milieubeheer mogen werkzaamheden aan stookinstallaties (> 100 kW) uitsluitend worden uitgevoerd door bedrijven die gecertificeerd zijn door de Stichting Certificatie Inspectie en Onderhoud aan Stookinstallaties – SCIOS. Voor meer informatie over het SCIOS, verwijzen wij u graag naar de SCIOS-website.

ICAM is voor al deze onderdelen SCIOS-gecertificeerd.

ISO SCIOS